Bruuns Galleri

Bruuns Galleri PR foto

Bruuns Galleri får GLS Pakkeshop

Shoppingcentret håber, at pakkehentere bliver inspireret til at handle i centrets fysiske butikker

Fra 15. oktober får Bruuns Galleri en GLS pakkeshop, hvor du kan hente varer, du har bestilt på nettet.

"Vi ser ikke nethandel som en direkte konkurrent til et shoppingcenter, og vi er 100 procent bevidste om, at der laves mange køb online, og derfor må vi indrette os efter det og på bedste vis udnytte, at det nu engang er sådan, verden fungerer. Alle butikkerne i Bruuns Galleri har i dag en online platform, og størstedelen tilbyder ligeledes click and collect. Det handler dermed ikke kun om nethandel eller en fysisk butik, men om at kunne kombinere de to ting og dermed tilbyde kunderne hele paletten. Derfor er målet med vores nye afhentningscenter, at når kunderne skal hente deres varer, så foregår det her i Bruuns Galleri, og på den måde bliver de forhåbentligt inspireret til også at handle i en af de mange butikker her i centeret," siger centermanager Claus Brændgaard i en pressemeddelelse fra Bruuns Galleri.

GLS Pakkeshopåen kommer til at ligge i forbindelse med Bruuns Galleris information, der i samme anledning flyttes til 1. sal for at få plads nok til pakkeshoppen. Udover den nye pakkeshop vil der fortsat være pakkebokse fra PostNord og Swipp.

"I første omgang kører vi det som et test-forløb og håber, at vores gæster tager godt imod den nye service. Når vi har evalueret forløbet, skal vi forhåbentlig finde på en permanent løsning," siger Claus Brændgaard.

jr

Publiceret 12 October 2018 07:51

SENESTE TV