Arkivfoto

Arkivfoto

Personpåkørsel giver togforsinkelser fra Aarhus

DSB oplyser, at der er sket en personpåkørsel ved Horsens, som påvirker togtrafikken til og fra Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

OPDATERING: "Togene kører igen ml. Fredericia, Vejle, og Aarhus - men med store forsinkelser Politiet har netop givet tilladelse til, at IC- og Lyntogene igen kan køre ml. Fredericia, Vejle, Skanderborg og Aarhus. Der vil dog være store forsinkelser og en del aflysninger på strækningen," skriver DSB onsdag aften på Twitter.

Der er lige nu udsigt til forsinkelser på togdriften til og fra Aarhus. På DSB's hjemmeside oplyses det, at togene i øjeblikket holder helt stille mellem Fredericia Station og Aarhus Hovedbanegård. Det sker som følge af en personpåkørsel ved Horsens Station.

"IC og Lyntog kører ikke mellem Fredericia og Aarhus H. Passagerer til Vejle kan i stedet tage toget mod Struer. Passagerer til/fra Skanderborg kan i stedet tage Arrivas tog til/fra Silkeborg/Herning. Vi ved endnu ikke, nvornår Togbusserne er fremme. Det skyldes en personpåkørsel ved Horsens St," står der på DSB's hjemmeside.

DSB's pressevagt Morten Tjerrild bekræfter det over for Lokalavisen Aarhus og fortæller samtidig, at man lige nu forsøger at begrænse forsinkelserne.

"Der er sat togbusser ind i Skanderborg," siger han til Lokalavisen Aarhus og oplyser, at han endnu ikke kender omfanget af forsinkelserne.

DSB oplyser desuden, at man kan blive opdateret omkring situationen og omfanget af forsinkelserne på DSB's hjemmeside under trafikinformationer.

Ifølge Ekstrabladet har en mand mistet livet ved episoden i Horsens, der er årsag til togforsinkelserne.

"Vi er i gang med at undersøge sagen. Det vides ikke endnu, om det var en bevidst handling eller et uheld," fortæller vagtchef Jesper Brian Jensen fra Sydøstjyllands Politi til mediet.

Publiceret 10 October 2018 18:14

SENESTE TV