Dorte Baarup

Dorte Baarup Foto: Helle Brandstrup Larsen

Aarhusianer bliver chef for 200 medarbejdere

Dorte Baarup ny servicechef på Regionshospitalet Randers

58-årige Dorte Baarup fra Risskov skal fra 1. november være servicechef på Regionshospitalet Randers, hvor hun skal stå i spidsen for drift og udvikling af Serviceafdelingen og dens cirka 200 medarbejdere.

Dermed vender hun 'hjem' til hospitalet, hvor hun i 1984 begyndte som sygeplejerske i Medicinsk Afdeling og senere blev afdelingssygeplejerske i Ortopædkirurgi. Dorte Baarup fortsatte til Aarhus Universitetshospital som afdelingssygeplejerske i blandt andet Akutafdelingen, hvor hun i en periode også var serviceleder. Senest har Dorte Baarup været leder af hjemmeplejen Fuglebakken i Aarhus Kommune.

"Jeg glæder mig meget til at starte i jobbet, hvor jeg kan forene mine kliniske erfaringer med servicefaget. Vi skal fortsætte den gode udvikling, som Serviceafdelingen er inde i, og jeg vil sammen med mine medarbejdere se på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at yde service, der understøtter det sundhedsfaglige personale i arbejdet med at skabe sammenhængende patientforløb," siger Dorte Baarup i en pressemeddelelse fra Regionshospitalet Randers.

Trivsel og inddragelse

Dorte Baarup har fra sine tidligere lederjobs god erfaring med at udvikle medarbejdere blandt andet gennem større forandringer som flytninger og nye arbejdsgange. Hendes nye arbejdsgiver beskriver hende som en chef, der lægger vægt på, at trivsel og gode resultater opnås ved inddragelse af medarbejdere og kompetenceudvikling, så medarbejderne til en hver tid kan løfte opgaverne.

"Dorte har en enorm indsigt i hospitalets kerneopgaver. Med sin kliniske baggrund og mange års erfaring indenfor ledelse ved hun, hvad der skal til for, at Serviceafdelingen leverer service af høj kvalitet til hospitalet. På vegne af hospitalsledelsen glæder det mig at byde hende velkommen tilbage til hospitalet. Vi ser frem til samarbejdet," siger hospitalsdirektør Jonas Dahl.

Dorte Baarup er oprindeligt fra Randers. I dag bor hun med sin familie i Risskov.

jr

Publiceret 10 October 2018 07:28

SENESTE TV