Arkivfoto.

Trods lukningstrussel: Vandflyver kan fortsætte med at flyve mellem Aarhus og København

Nordic Seaplanes har fået lov til at flyve et år mere mellem Aarhus og København, men mangler stadigvæk permanent miljøgodkendelse

I sidste måned kom det frem, at Nordic Seaplanes vandflyver mellem Aarhus og København var i kraftig fare for at lukke, fordi selskabet manglede en permanent miljøgodkendelse fra Københavns Kommune. Men nu er der godt nyt til brugerne af vandflyveren. For selvom den permanente miljøgodkendelse fortsat mangler, så har Nordic Seaplanes nu fået en midlertidig, der gør, at flyvningerne som minimum kan fortsætte til udgangen af 2019. Det skriver JP Aarhus.

"Afgørelsen betyder, at vi kan flyve videre på samme niveau i 2019 som nu," siger direktør Lasse Rungholm til mediet og fortsætter:

"Arbejdspladserne er reddet indtil videre, og det er dejligt, men vi kan naturligvis ikke forsvare at gå ud og investere 30 mio. kr. i det ekstra fly, som vi ellers har hårdt brug for for bedre at kunne servicere vores mange passagerer, når vi stadig ikke ved, om vi overhovedet kan få lov at bruge det."

jwh

Publiceret 08 October 2018 16:06

SENESTE TV