Foto: Google Street View

Vildt projekt:

Milliardær vil bygge kæmpe underjordisk hus under sit gods ved Aarhus

Ifølge Finans har Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen store planer om en underjordisk udvidelse under sit prægtige gods nær Brabrand

Af
Jonas Wrede Hansen

Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen er på vej med endnu et opsigtsvækkende projekt. Det skriver Finans, som har fået aktindsigt i et byggeprojekt på milliardærens gods, Constantinsborg, ved Brabrand. Ifølge mediet har Anders Holch Povlsen i flere år arbejdet på en underjordisk udvidelse på 2.100 kvadratmeter, der har fået navnet 'Earthroom'.

Finans skriver, at den store udvidelse skal bygges ind i en eksisterende skrænt i godsets have.

Den underjordiske bygning skal opføres i to etager, som skal bestå af køkken, badeværelser, medierum, vinkælder, tegneværelse og en oplevelsessilo.

Mangler tilladelse

Byggeprojektet har fået en landzonetilladelse fra kommunen og mangler blot en byggetilladelse, før projektet kan føres ud i livet.

Anders Holch Povlsen har ikke ønsket af kommentere udvidelsen over for Finans.

Det er ikke første gang, at multimilliardæren tiltrækker sig opmærksomhed med usædvanlige projekter. Sidste år kom det frem, at han havde betalt kommunen for at få flyttet en vej ved sit gods, fordi han mente, at vejen var skyld i bilstøj, og at trafikken medførte revner i godsets bygninger og påvirkede godsets drift.

Publiceret 07 October 2018 11:15

SENESTE TV