Du kan se mindekoncerten for Kim Larsen på storskærm på Torvet i Hillerød på søndag. Foto: Jeppe Bøje Nielsen/Ritzau Scanpix

Foto: Jeppe Bøje Nielsen/Ritzau Scanpix Scanpix

Inden stort mindeoptog i Aarhus: Kim Larsen ville have råbt "STOOOOP NU” for længst

Liselotte Kløvborg, Kim Larsens enke, oplyser, at hun er taknemmelig for den store støtte efter nationalskjaldens dødsfald, men at hun samtidig er sikker på, at Kim Larsen ville have sagt stop for længst

Af
Jonas Wrede Hansen

For første gang siden Kim Larsens død har nationalskjaldens enke, Liselotte Kløvborg, været ude med en offentlig reaktion på dødsfaldet. Det sker i et opslag på Kim Larsen & Kjukkens Facebook-side, hvor hun først og fremmest sender en stor tak af sted til danskerne for den store støtte.

"Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far," lyder det i opslaget på Facebook, der i skrivende stund har modtaget knap 9500 likes.

Men selvom takken især henvender sig til de mange hilsner, blomster og forskellige minde-begivenheder, der er planlagt til at finde sted landet over, så påpeger Liselotte Kløvborg, at Kim Larsen nok havde sagt stop for længst.

"Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve. Også selvom Kim selv ville have råbt “STOOOOP NU” for længst, og så tilføjet: “Man giver ikke en mand blomster”," står der i opslaget.

Facebookopslaget er blevt publiceret samme dag, som et større mindeoptog finder sted i Aarhus. Klokken 19 samles adskillige aarhusianere ved Rådhuspladsen, hvor viceborgmester Camilla Fabricius vil sige et par ord. Der vil angiveligt også blive sunget fællessang af nogle af Kim Larsens udødelige hits. Herefter vil de fremmødte gå langs Strøget ned til åen, som deltagerne følger hen til Skolegade, hvor man drejer til venstre og fortsætter turen op til Aarhus Domkirke.

Ifølge begivenheden på Facebook for mindeoptoget ventes op i mod 1000 mennesker at deltage i det.

Publiceret 05 October 2018 16:58

SENESTE TV