Mark Hogan foran den lejede bil, der har fået smadret en siderude.

Mark Hogan foran den lejede bil, der har fået smadret en siderude. Øxenholt Foto

Marks hund blev kidnappet af skumle mænd: Nu vælter pengene ind til ham

Der er blevet startet en indsamling til fordel for Mark Hogan og hunden Hector

Amerikanske Mark Hogan blev torsdag aften genforenet med sin højtelskede hund Hector efter en dramatisk dag, hvor hunden var blevet bortført af skumle mænd, der forlangte 20.000 kroner af Mark, før han kunne få sin hund tilbage. Mark Hogan skyndte sig at hæve pengene for at give dem til gerningsmændene, så han kunne få Hector tilbage.

Den noget vilde historie, som heldigvis endte med, at Mark og Hector blev genforenet, har rørt danskerne. Ifølge Ekstra Bladet er der blevet startet en indsamling til fordel for Mark og Hector, og mediet skriver, at der er blevet samlet 25.000 kroner ind.

"Jeg er uden ord. Det er fuldstændig fantastisk. Selvom jeg aldrig har bekymret mig om pengene, er det en overvældende strøm af omsorg, som jeg er blevet mødt med af det danske folk," siger Mark Hogan til Ekstra Bladet.

Det er den 37-årige hundefører i Forsvaret Jesper Andersen, der har startet indsamlingen.

"Jeg ved, hvor meget man elsker sin hund, og hvordan den føles som familie. Derfor kunne jeg sagtens sætte mig ind i, hvordan Mark måtte have haft det, da han troede, at han aldrig skulle se sin hund igen. Jeg ville ikke have, at han skulle have et dårligt indtryk af Danmark, og derfor startede jeg indsamlingen," siger Jesper Andersen til Ekstra Bladet.

Publiceret 29 September 2018 09:54