Mark Hogan foran den lejede bil, der har fået smadret en siderude.

Mark Hogan foran den lejede bil, der har fået smadret en siderude. Han måtte betale 20.000 kroner for at få Hector tilbage. Øxenholt Foto

Hector-ejer afpresset: Måtte betale 20.000 kroner til hundetyve for at få hunden igen

Amerikanske Mark Hogan er blevet genforenet med sin elskede hund, men han måtte betale 20.000 kroner til gerningsmændene for at få den

Af
Jonas Wrede Hansen

Amerikanske Mark Hogan blev her til aften genforenet med sin højtelskede hund Hector af racen malinois. Men måden, det skete på, var særdeles dramatisk. Det oplyser Vivi Gilsager fra Schæferhundeklubben i Danmark til Lokalavisen Aarhus.

Hun fortæller, at Mark Hogan kom i kontakt med personer, der holdt hunden fanget, og gerningsmændene krævede 20.000 kroner for at give Mark Hogan sin hund tilbage igen.

"Hele det amerikanske hold skyndte sig til banken for at hæve de 20.000 kroner, og så tog de ud til stedet, hvor en person holdt Hector i en snor. Mark kaldte så på Hector, som rev sig løs, og så smed Mark de 20.000 kroner og skyndte sig væk fra stedet," fortæller Vivi Gilsager til Lokalavisen Aarhus og tilføjer, at det er blevet meldt til politiet.

Østjyllands Politi skriver på Twitter, at man efterforsker sagen, men vil overfor Lokalavisen Aarhus ikke kommentere på, hvorvidt der er blevet anmeldt en sag om afpresning i forhold til Hector-sagen.

I en pressemeddelelse skriver politiet følgende:

"Af hensyn til den videre efterforskning ønsker vi ikke at give flere detaljer på nuværende tidspunkt. Vi vil naturligvis gerne høre fra vidner, der har set noget, eller i øvrigt har kendskab til sagen. Hvis man har oplysninger, kan man give dem til politiet ved at ringe 114."

Publiceret 27 September 2018 19:06

SENESTE TV