PostNord åbner nye posthuse i Aarhus.

PostNord åbner nye posthuse i Aarhus. Arkivfoto: PostNord/Henrik Petit

Gang i nethandlen: To nye posthuse åbner i Aarhus

Føtex Food i Ceres Byen og Dagli'Brugsen i Skødstrup får posthus

PostNord åbner nye posthuse i føtex Food i Ceres Byen og Dagli’Brugsen i Skødstrup.

"Vi ser meget frem til at åbne posthus hos føtex Food i Ceres Byen, som er et bykvarter i rivende udvikling. Og det nye posthus hos Dagli’Brugsen i Skødstrup bliver et stærkt supplement til vores eksisterende posthus i området hos SuperBrugsen i Løgten," siger distriktschef Lene Torstensson i en pressemeddelelse fra Post Nord.

Åbningen af de to nye posthuse skyldes, at der er fuld fart på nethandlen, oplyser PostNord, der nu har 40 posthuse i Aarhus Kommune.

"Vi ser frem til samarbejdet og har en forventning om, at posthuset vil trække kunder til og være med til i endnu højere grad at gøre føtex Food til et omdrejningspunkt i bydelen," siger butikschef Jimmy Asstrup Andresen fra føtex Food i Ceres Byen.

Både posthuset i føtex Food og posthuset i Dagli’Brugsen i Skødstrup åbner 4. oktober og har åbent alle ugens dage fra morgen til aften.

"Det er en ekstra god service for vores kunder, at de fremover også vil kunne hente deres pakker sendt med PostNord hos os," siger uddeler Per Simonsen fra Dagli’Brugsen Skødstrup.

PostNord mere end 1.500 udleveringssteder over hele landet, hvoraf cirka 1.050 er posthuse og cirka. 475 er Pakkebokse.

Publiceret 24 September 2018 07:45

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.