PostNord åbner nye posthuse i Aarhus.

PostNord åbner nye posthuse i Aarhus. Arkivfoto: PostNord/Henrik Petit

Gang i nethandlen: To nye posthuse åbner i Aarhus

Føtex Food i Ceres Byen og Dagli'Brugsen i Skødstrup får posthus

PostNord åbner nye posthuse i føtex Food i Ceres Byen og Dagli’Brugsen i Skødstrup.

"Vi ser meget frem til at åbne posthus hos føtex Food i Ceres Byen, som er et bykvarter i rivende udvikling. Og det nye posthus hos Dagli’Brugsen i Skødstrup bliver et stærkt supplement til vores eksisterende posthus i området hos SuperBrugsen i Løgten," siger distriktschef Lene Torstensson i en pressemeddelelse fra Post Nord.

Åbningen af de to nye posthuse skyldes, at der er fuld fart på nethandlen, oplyser PostNord, der nu har 40 posthuse i Aarhus Kommune.

"Vi ser frem til samarbejdet og har en forventning om, at posthuset vil trække kunder til og være med til i endnu højere grad at gøre føtex Food til et omdrejningspunkt i bydelen," siger butikschef Jimmy Asstrup Andresen fra føtex Food i Ceres Byen.

Både posthuset i føtex Food og posthuset i Dagli’Brugsen i Skødstrup åbner 4. oktober og har åbent alle ugens dage fra morgen til aften.

"Det er en ekstra god service for vores kunder, at de fremover også vil kunne hente deres pakker sendt med PostNord hos os," siger uddeler Per Simonsen fra Dagli’Brugsen Skødstrup.

PostNord mere end 1.500 udleveringssteder over hele landet, hvoraf cirka 1.050 er posthuse og cirka. 475 er Pakkebokse.

Publiceret 24 September 2018 07:45

SENESTE TV