Få nu den fucking klokke sat på, så vi andre kan køre, også uden at blive skræmt til døde, når man bliver råbt ind i ørerne, skriver Jimmy Kobberø. Foto: MostPhotos

Se kortet: Ny supercykelsti forbinder forstad med Aarhus

På søndag åbner den nye fire meter brede supercykelsti, som skal forbinde Tilst med Aarhus og Skejby. Åbningen bliver fejret med en fælles cykeltur

Med udsigt til åbne marker og uden forstyrrende trafikstøj kan cyklister fremover cykle mellem Tilst, Skejby og Aarhus. Det oplyser Teknik og Miljø i en pressemeddelelse, hvor alle bliver inviteret til åbningen af den nye supercykelsti, som søndag åbnes.

Den nye supercykelsti løber fra Blomstervej i Tilst til Rydevænget i Skejby, hvorfra man via Paludan Müllers Vej kan komme hurtigt og sikkert ind til midtbyen.

”Den nye supercykelsti giver flere aarhusianere et reelt alternativ til bilen og binder midtbyen bedre sammen med resten af kommunen. Desuden tager den højde for de kommende års byudvikling, så eksempelvis medarbejdere på det voksende nye Universitetshospital får bedre transportmuligheder,” siger Magnus Vilstrup, projektleder i Teknik og Miljø, i pressemeddelelsen.

Fælles fejring

Cyklistforbundet, Tilst Fællesråd og Teknik og Miljø markerer i fællesskab åbningen med et familiearrangement på søndag klokken 10, oplyses det desuden i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter under kortet)

Foto: Teknik og Miljø

Her er alle inviteret til at tage cyklen med i Marienlystparken, hvor parken møder Kornmodsbakken. Herfra cykles der først mod Skejby og senere mod Tilst. Der vil være forsyninger undervejs.

Nærmere info om arrangementet kan læses her.

jwh

Publiceret 21 September 2018 14:25

SENESTE TV