Franchisetager Jackie Høst glæder sig til at genåbne McDonald’s på Randersvej. Fotocollage

Franchisetager Jackie Høst glæder sig til at genåbne McDonald’s på Randersvej. Fotocollage

McDonald’s på Randersvej genåbner på fredag

McDonald’s på Randersvej udvider og byder på nyt restaurantkoncept

Når McDonald’s på Randersvej i Aarhus Nord igen byder sultne gæster velkommen fredag 21. september klokken 12, bliver det til en anden oplevelse, end de er vant til og i en udbygget og moderniseret restaurant.

Restauranten har holdt lukket i femten dagen og i den tid har franchisetager Jackie Høst gjort klar til restaurantkonceptet, der er blevet døbt 'Din McDonald’s', med nye digitale platforme, som gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.

Derudover er spisestedet udvidet med 76 m2.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald’s ændrer måden, maden tilberedes på. Franchisetager Jackie Høst ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

"Restauranten har været igennem den helt store tur, og det er også derfor, vi har været nødt til at lukke ned i en længere periode. Men vi kan garantere, at ventetiden bestemt er det hele værd. Hele restauranten får et løft med nyt indretning i lobbyen, nyt familieområde med legeland og siddepladser til familien og så selvfølgelig ny digitale bestillingsskærme, hvor man kan stå og bestille i ro og mag,” siger Jackie Høst i en pressemeddelelse.

Får brug for flere medarbejdere

Det nye setup, hvor bestillingsskærme for fremtiden kommer til at gøre mere af arbejdet, betyder ikke, at restauranten på Randersvej skal ud afskedige medarbejdere. Snarere tværtimod. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye restaurantkoncept.

"Vi skal ikke afskedige medarbejdere i forbindelse med konverteringen. Det er ikke, det handler om. Vi skal fortsat give god service til vores gæster og til det skal vi fortsat bruge vores dygtige medarbejdere,” siger Jackie Høst.

McDonald’s på Randersvej er den 68. McDonald’s restaurant i Danmark, der konverterer til konceptet. Den første restaurant med konceptet åbnede i marts 2016, og det forventes, at alle McDonald’s 88 restauranter er overgået til konceptet i løbet af 2018.

Om McDonald’s i Danmark

Den første McDonald’s restaurant i Danmark åbnede i 1981.

Der er i dag 89 McDonald’s restauranter i Danmark, der ejes af selvstændige franchisetagere.

McDonald’s i Danmark beskæftiger flere end 4.700 medarbejdere og serverer omkring 172.000 måltider om dagen.

Publiceret 18 September 2018 11:00

SENESTE TV