Jens Stage, Óscar Whalley og Niklas Backman tager imod Brøndby IF 23. september. Dagen, hvor fans kan komme på stadion og fejre, at AGF fylder 138 år.

Jens Stage, Óscar Whalley og Niklas Backman tager imod Brøndby IF 23. september. Dagen, hvor fans kan komme på stadion og fejre, at AGF fylder 138 år. Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

AGF fylder 138 år: Kom med til festen

Næste søndag inviterer AGF på stor fødselsdagsfest inden kampen mod Brøndby. Klubben lukker Stadion Allé og serverer byens største fødselsdagskage

Søndag den 23. september bliver en særlig dag i denne sæson. Ikke bare kommer Brøndby IF til Aarhus til et brag af en fodboldkamp. AGF fejrer også sin fødselsdag med et væld af aktiviteter på og uden for Ceres Park inden kampen mod Brøndby IF klokken 18.00.

AGF's fødselsdag er 26. september, hvor det er 138 år siden, at AGF blev stiftet på foranledning af kommis Christian Christensen, der er AGF's egentlige stifter. Det var således på hans initiativ, at cirka 30 mennesker søndag den 26. September 1880 mødtes til stiftende generalforsamling, hvorefter Aarhus Gymnastikforening af 1880 var en realitet.

Den begivenhed fejres tre dage før den rigtige fødselsdag - nemlig den 23. september, hvor klubben fra klokken 16 - inden kampen mod Brøndby IF - inviterer til stor fødselsdagsfest i Ceres Park og på Stadion Allé.

Kage, fanzone og is

Stadion Allé lukkes fra Tivoli Friheden og op til Ceres Park, og derefter bydes fremmødte fans på fødselsdagskage, når Langenæs Bageren dækker op til byens største kagebord. På Stadion Allé vil der også være musik og gadegøglere.

For enden af Stadion Allé har AL Bank Fanzonen skruet en tand op for underholdningen i anledningen af den store dag. Her vil der således være livemusik fra 2 Fools og danseopvisning fra VM Dans, mens børnene kan more sig med de velkendte aktiviteter i AL Bank Fanzonen.

AGF Fanshoppen markerer også fødselsdagen med en overraskelse til kunde nummer 138 på dagen og en masse tilbud til 138 kr.

Inde på Ceres Park fortsætter fødselsdagsfesten med at byde på is til de første 1000 børn på Bravida-tribunens familieafsnit. Og der barsles også med en spektakulær indledning på kampen.

mj

Publiceret 15 September 2018 10:00

SENESTE TV