Pressefoto

Kähler-ejer åbner Warm Nordic pop-up butik: Vi vil gøre lidt ekstra for aarhusianerne

Designbrandet Warm Nordic med Aarhus-rødder åbner pop-up butik i hjertet af Aarhus

Designmærket Warm Nordic åbner i oktober en pop-up butik i M.P. Bruuns Gade 46 i Aarhus C.

Her kan man opleve et stort udvalg af Warm Nordics kollektion af møbler, lamper og boligtilbehør designet fra 50’erne og frem til i dag.

Faktisk var det lige præcis i M.P. Bruuns Gade, at ideen til designbrandet tog form hos arkitekt Frantz Longhi, der også er manden bag møbelhuset Paustian og Kähler og passioneret samler af ikonisk skandinavisk design.

Han har møbleret Nordisk Spisehus og Kähler Spisesalon med sine egne auktionsfund fra 50’erne og 60’erne, og efter mange gæster gennem årene har spurgt ind til klassiske stole, som ikke længere var i produktion, søsatte han Warm Nordic.

'Warm Nordic varetager designarven efter flere af 50’ernes og 60’ernes største skandinaviske designikoner som Hans Olsen, Knud Færch og lampemesteren Svend Aage Holm-Sørensen i tæt dialog med efterkommerne. Klassikerne løftes ind i nutiden i selskab med nye, håndplukkede Warm Nordic design, der rendyrker formgivningen, håndværkstraditionerne og kvaliteten og sætter et kærligt aftryk i hjemmet', skriver Warm Nordic i en pressemeddelelse.

"Et af designernes største ønsker var, at deres design fandt vej til hjemmene. Vores ambition er at vække de gamle klassikere til live igen og få dem ud i verden og bringe lykke sammen med nye tidløse design, men vi vil gerne gøre lidt ekstra for aarhusianerne, fordi det er her, vi har vores rødder, og fordi det var her i M.P. Bruuns Gade, idéen til Warm Nordic blev født," fortæller Frantz Longhi.

Den midlertidige butik åbner fredag 5. oktober kl. 12 og har åbent fredage kl. 12-18 og lørdage kl. 10-15 i oktober.

jr

Publiceret 12 September 2018 11:00

SENESTE TV