Den midlertidige vejspærring i Hasle er nu ophævet igen.

Den midlertidige vejspærring i Hasle er nu ophævet igen.

Læserbrev:

Vanvidskørslen forsvinder ikke ved at lukke Høgevej

Af
Aksel Brandt Jensen

Højkolvej 19

Hasle

8210 Aarhus V

Beboerne kæmper for fornyet vejspærring - står der i Lokalavisen.

Det tror jeg ikke, at alle er enige i. Jeg er i alt fald ikke. Jeg synes, at det er en fin ind- og udsivningsvej, som skal forblive åben. Jeg benytter ofte vejen, og oplever ikke vanvidskørsel. Der tales om, at det er udefra kommende vanvidsbilister som kører i området.

Samtidig omtales kørslen i forbindelse med, at skolebørnene er på vej. Til det kan jeg kun sige, at de bilister, man her tænker på, sover, når børnene går til skole, de bevæger sig kun i aftentimerne. Hvis der er vanvidsbilister om morgenen, så må det være folk inde fra området, som er på vej med deres poder til skolen. Det må det jo være, fordi trafikken hvor jeg bor, er blevet væsentlig tættere efter lukningen ved Høgevej, og det er ikke før omtalte bilister.

I artiklen har den kreative fotograf fået en beboer til at stille op til årets foto: Far med barn på arm! Så skal rådmanden nok blive blød i knæene. Beboeren bor på Bakkehegnet. Bakkehegnet er en jordvej, hvor kun beboeren, hans naboer og skraldebilen kører efter behov, så han har ikke problemet og får det heller ikke. Trafikken som før omtalt, er efter den nordlige lukning blevet meget tæt og hurtig, og man ser også rigtig mange, som lige skal tale i deres telefon, fordi nu er man nemlig dejlig væk fra Viborgvej, hvor politiet ofte kører. Den trafik er ikke folk fra før omtalte nabo-område.

Så jeg tror ikke, at vanvidskørslen forsvinder, fordi Høgevej bliver lukket. Til stor fare for de børn som bor i min del af området, og der er mange. Og de børn er lige så meget værd, som de der bor ved Høgevej og i den nordlige del af området.

Så det må være på tide, at beboerne i kvarteret ser på deres eget speedometer, før de går aktion for at lukke veje.

Publiceret 05 September 2018 16:00

SENESTE TV