Foto: Mostphotos

Aarhusiansk virksomhed solgt for trecifret millionbeløb

Firtal Group, der har base i Lystrup, er blevet solgt til Matas

Det er gået stærkt for de to aarhusianske iværksættere Mikkel Salling og Jesper Ernst Hvejsel, efter de for et par år siden var med i DR-programmet Løvens Hule med deres iværksætter-idé. Nu er deres firma Firtal Group, der driver Helsebixen.dk og en række andre webbutikker inden for sundhed og velvære, blevet solgt til Matas for 130 mio. kr. Det oplyses i en fondsbørsmeddelelse, skriver Finans.

Firmaet er beliggende i Lystrup og har 45 medarbejdere ansat.

Efter firmaet medvirkede i DR-programmet 'Løvens Hule' investerede Jesper Buch, Tommy Ahlers og Christian Stadil i firmaet, hvilket betyder, at de tre 'løver' fra programmet har modtaget en andel af salget.

Overfor Ekstra Bladet forklarer de to stiftere af Firtal Group, at de skal fortsætte i firmaet de næste fem år, og opnår de nogle mål, vil de modtage en bonus på 20 millioner kroner. Samtidig har de som en del af købsprisen fået aktier i Matas for 20 millioner kroner.

"Som vi står lige nu, har vi lavet en plan for, hvor vi skal flytte os hen de næste fem år. Det er selvfølgelig drevet af, at vi bliver ved med at dele de visioner. Samtidig træder vi ind og bliver ret store investorer i Matas, så vi har en stor interesse i at det lykkedes," siger Mikkel Salling til Ekstra Bladet.

jwh

Publiceret 29 August 2018 20:58

SENESTE TV