Frederiks Allé bliver spærret på strækningen ved Musikhuset og Rådhuset.

Frederiks Allé bliver spærret på strækningen ved Musikhuset og Rådhuset. Foto: Google Maps

Frederiks Allé bliver spærret i festugen

En enkelt vej bliver delvist spærret for trafik i Aarhus Festuge

Af
Jeppe Rafn

En del af Frederiks Allé bliver spærret for trafik under Aarhus Festuge. Det gælder den få hundrede meter lange strækning fra Vester Allé til Skt. Nicoluas Gade, der fra torsdag 30. august klokken 6 til mandag 10. september klokken 18 er spærret for bilister og andre trafikanter.

Spærringen af trafikken baner vej for en sammenlægning af Musikhusparken og Rådhusparken, der under festugen går under navnet Byparken. Dette område mellem Musikhuset og Rådhuset huser blandt andet Aarhus Streetart Festival, Det Turkise Telt og Kuplen.

Det er også i Byparken, at Thomas Helmig giver koncert til den uofficielle åbning torsdag 30 . august om aftenen. I den forbindelse bliver Thomas Jensens Allé spærret fra onsdag 29. august til fredag 31. august klokken 12. Herefter er Thomas Jensens Allé åben igen resten af festugen, men man kan dog ikke køre ud på Frederiks Allé, der på denne strækning er spærret hele festugen.

Aarhus Festuge oplyser endvidere, at der under festugen ikke vil være korttidsparkering ved Banegårdspladsen foran Cafe Stiften. Disse pladser er inddraget fra onsdag 29. august klokken 16 til tirsdag 11. september klokken 12 for at gøre plads til Det Irske Telt. Der vil dog fortsat være holdeplads for taxa.

Publiceret 23 August 2018 19:15

SENESTE TV