Rolf Nordentoft (med hat) og Nicolai Bech står foran den tidligere bodega i Frederiksgade, hvor de har indrettet restaurant Les Trois sammen med Kim Thygesen

Rolf Nordentoft (med hat) og Nicolai Bech står foran den tidligere bodega i Frederiksgade, hvor de har indrettet restaurant Les Trois sammen med Kim Thygesen Arkivfoto.

Så er det snart: Længe ventet restaurant klar med åbningsdato

Ny restaurant åbner torsdag i næste uge i Frederiksgade i Aarhus

Tilbage i februar annoncerede de tre Aarhus-kokke Rolf Nordentoft, Nicolai Bech og Kim Thygesen, at de gik sammen om at åbne Restaurant Les Trois i Frederiksgade i Aarhus. Dengang gik meldingen på, at åbningen ville ske i løbet af april. Det kom ikke til at ske, og nu siger kalenderen august, og restauranten er endnu ikke åbnet. Men bare rolig. På Les Trois' Facebook-side oplyses det, at restauranten langt om længe er klar til at åbne dørene. Det sker torsdag 30. august klokken 14.

"Så kom dagen endelig. Vi kan nu byde velkommen til vores nye lille restaurant og vinbar. Den har været længe undervejs, men nu er vi klar til at vise det dejlige sted Les Trois frem," skriver de tre ejere i et Facebook-opslag.

Det er i Frederiksgade 29, at den nye restaurant med vinbar åbner.

Den grundlæggende idé med restaurant Les Trois er at have en eksklusiv vinbar og restaurant under samme tag. Det fortalte medejer Rolf Nordentoft til Lokalavisen Aarhus tilbage i februar måned.

"Vi har mange fantastiske vinbarer i Aarhus, men du kan ikke samtidig få mad nogle af disse steder. Hos os får du den fulde pakke, så du ikke skal ud at finde et sted at spise, efter du har drukket dig sulten," sagde Rolf Nordentoft dengang.

jwh

Publiceret 21 August 2018 11:00

SENESTE TV