En 73-årig mand blev snydt af en kvinde, der udgav sig for at være hans niece.

Tricktyve udgav sig for at være familie fra Polen og snød 73-årig mand for penge

En 73-årig mand fra Kolt blev snydt, da en kvinde udgav sig for at være hans niece fra Polen

tricktyveri En 73-årig mand blev i går, onsdag 18. juli snydt til at udlevere et større kontantbeløb mellem klokken 13.30 og 15, oplyser Østjyllands Politi efter hans anmeldelse. En kvinde ringede til ham og udgav sig for at være hans niece fra Polen. Ifølge manden bad hun om et større kontantbeløb, han skulle lægge ud for et stykke kunst, og de aftalte, at der ville dukke en anden kvinde op for at få udleveret pengene. Overleveringen skete i går eftermiddag i hans hjem i Kolt ved Hasselager, og først bagefter blev den 73-årige klar over, at han var blevet snydt. Kvinden, som mødte op, beskrives som:

Østeuropæisk af udseende

Ca. 40-50 år

Ca. 160-165 cm.

Kraftig af bygning

Hvid i huden

Brunt, mellemlangt hår

Talte polsk

Iført hvid bluse, brunblomstret nederdel og medbragte en brun mobiltelefon.

En 83-årig kvinde anmeldte tirsdag en lignende episode, der var foregået i hendes hjem i Hinnerup klokken 18.04. Her var der tale om en mand og kvinde, som var lykkedes med at få hende til at udlevere penge.

Hvis du har oplysninger i sagen, så kontakt Østjyllands Politi på tlf.: 114.

cko

Publiceret 19 July 2018 12:56

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.