Normal har slået dørene op på Telefontorvet i Aarhus. 25. august flytter butikken fra Østergade til nye omgivelser i Ryesgade. Foto: Mai-Britt Jeppesen

Normal har slået dørene op på Telefontorvet i Aarhus. 25. august flytter butikken fra Østergade til nye omgivelser i Ryesgade. Foto: Mai-Britt Jeppesen

Normal er åbnet på Telefontorvet

Kunderne er vilde med dagligvarekæden Normals koncept. En ny butik er åbnet på Telefontorvet, og til august følger endnu en i Ryesgade

Af
Mai-Britt Kirstine Lund Jeppesen

NYÅBNING Kunderne er vilde med Normal - dagligvarekæden med mærkevarer til gode priser. 23. juni slog endnu en butik dørene op i Aarhus. Nærmere bestemt på Telefontorvet 10, i halvdelen af den butik, hvor Sport24 lå tidligere.

"Uanset hvor vi åbner, strømmer kunderne til. Hos Normal har vi ting, man ikke kan få andre steder. Til gode priser. Det er et koncept, kunderne er vilde med," lyder det fra Mads Sommer, der er butikschef i den nye Normal. Han har været i Normal i Østergade 200 meter længere oppe ad gaden siden 1. maj.

"Kunderne er strømmet ind i butikken siden dag et. De kommer helt automatisk – mange af dem er slet ikke klar over, butikken er helt nyåbnet," siger Mads Sommer.

Målet er Top 5

Ifølge Mads Sommer håber man, at Normal på Telefontorvet placerer sig i Top 5, når det kommer til omsætning i kædens butikker i Danmark.

"Det er en stor, flot butik på 510 kvadratmeter med et væsentligt større udvalg af varer set i forhold til butikken i Østergade, så det er bestemt realistisk," lyder det skråsikkert fra butikschefen.

Normal i Østergade flytter 24. august og åbner dagen efter i Ryesgade, i den tidligere Solo butik. Begge nye butikker ligger på adresser, potentielle kunder helt automatisk kommer til, når de bevæger sig i Aarhus centrum.

"Selv nu hvor vi har slået dørene op på Telefontorvet, har butikken i Østergade stadig en pæn omsætning. Så når den flytter, og omsætningen derfra fordeler sig ud på vores to nye butikker, kan det kun blive godt," konkluderer Mads Sommer.

Publiceret 18 July 2018 08:45

SENESTE TV