Foto: Ida Munch / Ritzau Scanpix

Lonely Planet har været forbi Aarhus Havnebad

Den verdensomspændende rejseguide har fået øjnene op for Aarhus Havnebad

Det længe ventede havnebad i Aarhus åbnede for under en måned siden, og det er allerede blevet et poppulært sted at søge hen for mange aarhusianere, når vejret er godt. Det er dog ikke kun i Aarhus eller for den sags skyld i resten af Danmark, at der den seneste måneds tid har været skrevet og snakket om det nye havnebad i Aarhus, der endda er det største af sin slags i verden.

Således har den verdensomspændende rejseguide Lonely Planet, der er kendt for utallige bøger om alverdens turisdestinationer, for nylig lavet en artikel om Aarhus Havnebad.

Med overskriften 'Svøm i verdens største havnebad i Danmark' skriver Lonely Planet om det flotte havnebad, der åbnede 30. juni. Først nævnes det i guiden, at Aarhus sidste år havde titlen som europæisk kulturhovedstad i 2017, og så nævnes turistfremgangen i smilets by, de mange gode madsteder i Aarhus, og så bliver der selvfølgelig skrevet en del om det nye, store havnebad. I artiklen er der desuden en masse flotte billeder af området på Aarhus Ø, hvor havnebadet ligger.

VisitAarhus har delt artiklen fra Lonely Planet på sin Facebookside med opslagsteksten: "Lonely Planet er også vilde med Aarhus' nye havnebad".

jwh

Publiceret 17 July 2018 16:14

SENESTE TV