Foto: Ida Munch / Ritzau Scanpix

Lonely Planet har været forbi Aarhus Havnebad

Den verdensomspændende rejseguide har fået øjnene op for Aarhus Havnebad

Det længe ventede havnebad i Aarhus åbnede for under en måned siden, og det er allerede blevet et poppulært sted at søge hen for mange aarhusianere, når vejret er godt. Det er dog ikke kun i Aarhus eller for den sags skyld i resten af Danmark, at der den seneste måneds tid har været skrevet og snakket om det nye havnebad i Aarhus, der endda er det største af sin slags i verden.

Således har den verdensomspændende rejseguide Lonely Planet, der er kendt for utallige bøger om alverdens turisdestinationer, for nylig lavet en artikel om Aarhus Havnebad.

Med overskriften 'Svøm i verdens største havnebad i Danmark' skriver Lonely Planet om det flotte havnebad, der åbnede 30. juni. Først nævnes det i guiden, at Aarhus sidste år havde titlen som europæisk kulturhovedstad i 2017, og så nævnes turistfremgangen i smilets by, de mange gode madsteder i Aarhus, og så bliver der selvfølgelig skrevet en del om det nye, store havnebad. I artiklen er der desuden en masse flotte billeder af området på Aarhus Ø, hvor havnebadet ligger.

VisitAarhus har delt artiklen fra Lonely Planet på sin Facebookside med opslagsteksten: "Lonely Planet er også vilde med Aarhus' nye havnebad".

jwh

Publiceret 17 July 2018 16:14

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.