C.V. Jørgensen optræder under Aarhus Festuge til september

C.V. Jørgensen optræder under Aarhus Festuge til september Foto: Torben Christensen/Scanpix

Populære C.V. Jørgensen giver koncert til Aarhus Festuge

Et af Danmarks mest populære livenavne fortsætter sin enormt populære tilbagevenden til scenen med at optræde i Musikhuset under Aarhus Festuge

Musikhuset i Aarhus har mandag offentliggjort, at C.V. Jørgensen spiller i Musikhusets Store sal 7. september under Aarhus Festuge. Det oplyser Musikhuset Aarhus i en pressemeddelelse. Dermed kommer den populære musiker tilbage til Aarhus, hvor han senest spillede på årets Northside. En koncert, hvor han i øvrigt efterfølgende fik gode anmeldelser i medierne.

"Med sin helt utrolige flair for at sammensætte musikalske og lyriske finurligheder til sine egne helt unikke sange har C.V. Jørgensen for længst erobret en helt særlig plads i den danske musikbevidsthed. Stemmen og teksterne er som ingen andens og fanger såvel hverdagens banaliteter som livets store spørgsmål i en fantastisk pærevælling," beskriver Musikhuset Aarhus blandt andet C.V. Jørgensen i pressemeddelelsen.

I foråret vendte C.V. Jørgensen tilbage til scenen for første gang i otte år og har allerede beriget det danske musikpublikum med store koncertoplevelser på spillesteder og til festivaler som Roskilde Festival, Northside og Tinderbox.

Billetsalget til koncerten åbnede mandag klokken 10.

jwh

Publiceret 09 July 2018 19:00

SENESTE TV