Pressefoto

Pressefoto

Ny fitnesskæde åbner i det centrale Aarhus

Fitnesskæden Repeat slår dørene op til september

15. september åbner fitnesskæden Repeat, som har nydt succes i København og Aarhus.

Det nye fitnesscenter kommer til at have til huse i den ikoniske strøg-ejendom Regina-bygningen, skriver Repeat i en pressemeddelelse.

Bag kæden står fitness-iværksætteren Rasmus Ingerslev, som tidligere har bragt både fitness.dk og Fresh Fitness til byen. Han garanterer en oplevelse, der er anderledes end hvad man normalt forventer af et fitnesscenter.

Regelmæssige events som 'Bubbles & Squat', hvor der serveres Champagne, og 'Coctails & Kettlebells', hvor der serveres cocktails til musikken fra en live-DJ, er med til at understrege REPEAT er mere end træning.

Pressefoto

Pressefoto

Der vil der også være arbejdsstationer, sund mad fra The Protein Kitchen og friskbrygget kaffe. REPEATs ambition er at skabe en ramme som får medlemmerne til at føle, at de hører hjemme og giver lyst til at træne.

”REPEAT indeholder det bedste af den inspiration jeg har hentet fra ind- og udland over de sidste mange år. Vi har tænkt på alle detaljer i indretning og udstyr, og hvordan vi skaber den bedste oplevelse generelt. Det er svært at forklare med ord. Lidt som kærlighed. Det skal opleves,” siger han.

Normalprisen for et medlemskab hos REPEAT er 59 kr. per uge for ubegrænset træning, men for de første 500 medlemmer i Århus er prisen sænket til 39 kr. per uge. En pris man kan beholde så længe man er medlem.

”Det rigtige center med det rigtige team skal også have den rigtige pris. Vi har lavet grundige og gentagne markedsundersøgelser og ved, at vi leverer et super godt produkt til en knivskarp pris. Og det skal vi selvfølgelig også. Når vi kommer til Århus er vi yngst og mindst på markedet, så hvis vi skal have en eksistensberettigelse, skal vi levere i top på alle parametre. Og det kommer vi til at kæmpe for at gøre," afslutter Ingerslev.

Lokalerne er 1.500 kvadratmeter og består blandt andet af den gamle biografsal fra Regina-teatret.

Centret vil være døgnåbent med personale i dag- og aftentimer.

Pressefoto

Pressefoto

dp

Publiceret 25 June 2018 07:58

SENESTE TV