Fra regentparrets ankomst i Aarhus sidste sommer. I år kommer Dronningen alene til byen efter Prins Henriks død tidligere på året.

Fra regentparrets ankomst i Aarhus sidste sommer. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Dronningens modtagelse i Aarhus er aflyst

Når Dronning Margrethe i næste uger begynder sin sommerferie i Aarhus, var der planlagt en officiel modtagelse på havnen, når majestæten ankom med Kongeskibet Dannebrog.

Den officielle modtagelse skulle finde sted mandag 25. juni klokken 12, men det tidspunkt kolliderer med bisættelsen af dronningens kusine, Prinsesse Elisabeth, der skal bisættes mandag klokken 13 i Lyngby Kirke på Nordsjælland.

Den officielle modtagelse i Aarhus er derfor blevet aflyst, oplyser Statsforvaltningen.

Kongehusets presseafdeling oplyser til Lokalavisen Aarhus, at der ikke bliver arrangeret en officiel modtagelse, når Dronningen på et senere tidspunkt ankommer til Aarhus.

Dronningens planlagte omegnsreception på Marselisborg Slot tirsdag 26. juni om aftenen vil blive gennemført som planlagt, så Dronningen kommer altså til Aarhus på et senere tidspunkt mandag end planlagt eller tirsdag.

Kongehuset kan ikke oplyse, hvornår Dronning Margrethe ankommer. Ej heller om det stadig er planen, hun kommer sejlende med Kongeskibet Dannebrog.

Publiceret 20 June 2018 13:25

SENESTE TV