Video: MGP-Mille springer ud med debutsingle

11-årige Mille Liendgaard fra Risskov har skrevet to nye sange og drømmer om at udgive en EP

Af
Kim Skovrup Andersen

11-årige Mille Liendgaard fra Risskov sang og spillede sig helt til tops i Børnenes MGP i feburar med sangen 'Til næste år', og nu er hun klar med sin debutsingle 'Det Minder Mig Om Dig'.

"Det er en sang, der handler om sommer, familier og venskaber. Og så handler den om, hvad der sker her, hvor jeg bor, når det er sommer," fortæller MGP-vinderen.

Det har taget to dage for hende at skrive sangen, og den er blevet indspillet hos Sony i København.

Mille Liendgaard med sin ukulele. Risskov-pigen er nu klar med to sange. Både sin debutsingle 'Det Minder Mig om Dig' og en VM-sang.

Mille Liendgaard med sin ukulele. Risskov-pigen er nu klar med to sange. Både sin debutsingle 'Det Minder Mig om Dig' og en VM-sang.

"Jeg ved ikke helt, om der er en plade på vej, men jeg tror, jeg har nok sange til det. Så det er min drøm," siger Mille Liendgaard, som til dagligt går i 5.B på Sølystskolen i Egå.

"Det har været anderledes at gå rundt oppe på min skole, efter jeg vandt Børne-MGP, men alle har været søde, så det er dejligt. Men jeg har haft travlt og været ude at spille næsten hver eneste weekend, siden jeg vandt. Men jeg elsker det," lyder det fra musikeren.

Risskov-pigen har været så produktiv, at hun også er klar med en VM-sang til det danske fodboldlandshold, som i disse dage forsvarer landets ære i Rusland. Den spillede hun på DR Ultra i lørdags, hvor hun skulle være med til at anmelde andre VM-sange.

"Jeg tænkte, at jeg også selv ville prøve at skrive en VM-sang. Det tog ikke så lang tid at skrive sangen. En halv time, tror jeg," siger Mille Liendgaard og fortsætter:

"Jeg håber, jeg kan blive ved med at lave musik og komme ud at spille noget mere. Jeg tror også, at jeg godt kunne tænke mig at lave af musikken på et tidspunkt. Det kunne være fedt."

Publiceret 19 June 2018 10:00

SENESTE TV