Poul Hansen (siddende) og Stig Tøfting demonstrerer, hvordan man redder liv.

Poul Hansen (siddende) og Stig Tøfting demonstrerer, hvordan man redder liv. Pressefoto

Se video: Stig Tøfting ind i kampen for at redde liv

Film med plæneklipperen er blevet et hit i Peru

Stig Tøfting hitter lige nu på sociale medier med en film, hvor han og fodboldekspert-kollega Poul Hansen underviser Roligans i at redde liv

Filmen med den tidligere landsholdsspiller og den tidligere AGF-træner har til formål at inspirere endnu flere danskere til at træde til og på den måde redde menneskeliv.

Filmen henvender sig direkte til vores VM-modstandere Peru, Frankrig og Australien, og den er blevet et hit i Peru med omkring 400.000 visninger på få døgn godt hjulpet på vej af lokale bloggere, der lystigt har delt filmen.

I Danmark er filmen blevet vist cirka 100.000 gange på facebooksiden 'Du kan redde liv'.

”Jeg er super glad for, at jeg sammen med min gode ven og kollega Poul Hansen kan bidrage til at få spredt det gode budskab om, at vi skal være der for hinanden. I forbindelse med filmen har jeg også selv fået genopfrisket mine førstehjælpsfærdigheder, og jeg vil opfordre alle til at gøre det samme. Det tager kun ganske få minutter at få genopfrisket de helt basale færdigheder, og hvis man ikke vil på kursus, kan man jo begynde med at se nogle af de små film med Poul og jeg på hjemmesiden Hjertestarter.dk,” siger Stig Tøfting i en pressemeddelelse fra TrygFonden, der står bag filmen.

jr

Publiceret 16 June 2018 10:05

SENESTE TV