Kronisk syge børn inviteret til tivoli-tur af Lystrup-løver

Lions Club Lystrup indbød 158 familier til kronisk syge børn i Tivoli Friheden

Af
Kim Skovrup Andersen

I fredags arrangerede Lions Club Lystrup sin sjette 'En dag i Tivoli Friheden med Lions'- dag. Det er hvert år en dag, som en lille flok Lions club-medlemmer samt deres ledsagere ser frem til.

Klubben havde inviteret alle kronisk syge børn, som er under behandling på Aarhus Universitets Hospital AUH i Skejby, i Tivoli.

158 familier havde tilmeldt sig dagen, og de kom kørende fra store dele af landet, til en dag der igen var velsignet med et fantastisk vejr. Lions Club Lystrup arbejder på, at arrangementet bliver gentaget næste år.

"Meningen er, at disse børn, deres søskende og forældre, denne dag - om muligt - skal glemme alt om deres sygdom. Tumle sig på græs, op i karrusel, rutsjebanen, radiobiler, og alt sammen og mere til, som man drømmer om som barn. Når så man er blevet lidt sulten, er der sandwich til alle, og flaskevand til at skylle det ned med. Derfra videre op i luftgyngen og så videre. Lige til dagens officielle sluttidspunkt klokken 17, hvor alle var trætte. Selv ogs gæve 'løver'," fortæller tovholder Helmer Støvring fra Lions Club Lystrup.

Tovholder Helmer Støvring fra Lions Club Lystrup

Tovholder Helmer Støvring fra Lions Club Lystrup

Men de er klar, når der igen skal samles penge ind til gode aktiviteter, som for eksempel 'En dag i Tivoli Friheden'. Denne dag bliver så også hjulpet på vej af både Tivoli Friheden og Netto. Tivoli Friheden med fordelagtige priser på turbånd, og Netto som sponsor af frugt.

"Dette gør, at vi kan inviterer uden at deltagerne behøver at tænke på hvad det koster, da alt er betalt," forklarer tovholderen.

Publiceret 13 June 2018 10:00

SENESTE TV