Der blev fanget en masse krabber til 'Vild med vand'-dagen på Egå Marina i lørdags.

Der blev fanget en masse krabber til 'Vild med vand'-dagen på Egå Marina i lørdags.

Masser af liv på Egå Marina

2.500 mennesker lagde vejen forbi Egå Marina til stort arrangement

Af
Kim Skovrup Andersen

charmeoffensiv I lørdags summede Egå Marina af ekstra liv.

Her var der 'Vild med vand' som er et landsdækkende arrangement, hvor flere af landets havne giver prøvesmagninger på det maritime liv.

2.500 mennesker gæstede arrangementet i Egå, hvor vejret viste sig fra sin bedste side.

"Det var en fantastisk og utrolig vellykket dag, hvor alle var glade og positive. Der var især mange børnefamilier, der kiggede forbi," fortæller Bjarne Robl, som er bestyrelsesformand for Egå Marinas selvejende institution.

84 frivillige hjalp til med at få arrangementet til at glide, og der var noget for enhver smag. Optimistjolle, stand-up-paddles, havkajak og hoppeborge. Derudover var der mulighed for at komme med ud at sejle og krabbevæddeløb med 60 is-præmier.

Formålet med sådan en dag er at gøre opmærksom på alle de vandaktiviteter, der findes på en offentlig tilgængelig sted i nærheden af vores Aarhus.

"Vi gør det også, for at skaffe roere eller sejlere, der kan erstatte os gråhårede her og nu eller især fremadrettet. Marinaen har dog udsolgt af lejede pladser for i år, hvor de sidst nye er yngre mennesker, der nu ser en mulighed for at købe en båd til en billig penge," siger Bjarne Robl.

Publiceret 12 June 2018 17:52

SENESTE TV