Pressefoto

Burgervanvid: Sig de magiske ord og få en gratis gourmetburger

Hungry Dane åbner med gratis burgere til de første 50 gæster, der siger en helt bestemt sætning

På fredag klokken 17 åbner den anmelderroste burgerjoint Hungry Dane på Aarhus Central Food Market, og det sker med en lidt speciel 'happening'. Der er nemlig kun gratis burgere til de første 50 gæster, hvis de kan sige den magiske sætning ”burger-eaters are better lovers”. Det skriver Hungry Dane selv i en pressemeddelelse.

Siger man sætningen, får man stedets prisvindende gourmetbruger stukket i hånden. For nylig blev den kåret som Københavns tredje bedste burger i Ubanguide, der er en byguide i hovedstaden.

Burgeren er ifølge Hungry Dane-ejeren helt særlig.

”Kødet tilbereder vi sous-vide confit, hvilket betyder, at kødet først får lov til at simre i sin egen saft i ti timer og bagefter bliver vendt med vores særlige krydderblanding og til sidst confiteret i andefedt. Resultatet bliver en utrolig saftig, fyldig og smagfuld burger. Faktisk er vi det eneste køkken i verden, som tager os tid til at tilberede burgerkødet på den her måde, og det er præcis derfor du skal vælge at spise din burger hos Hungry Dane,” fortæller ejer af Hungry Dane, Peter Stagetorn Kolos, i en pressemeddelelse.

Det er fredag 15. juni klokken 17.00, at Hungry Dane åbner på Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv i Aarhus

jwh

Publiceret 12 June 2018 08:45

SENESTE TV