Foto: Per Dreyer

Foto: Per Dreyer

Børnevenligt motionsløb gentages for 38. gang

Lystrupløbet skydes i gang onsdag 30. maj

Af
Kim Skovrup Andersen

Lystrup idrætsforening Løb & Motion inviterer til fælles løbeoplevelse for 38. gang onsdag 30. maj klokken 18.30. Løbet skydes i gang ved Lystrupcentret, Lystrup Centervej 85.

Lystrupløbet er et børnevenligt motionsløb for alle. Der løbes på en 5 kilometer og 10 kilometer rundstrækning og ruterne er henlagt til et varieret terræn i Lystrup/Elsted og vil være afmærket med pile og kridtstreger.

Hvor der krydses befærdede veje, og hvor der kan opstå tvivl, vil der være placeret officials. Forældre kan derfor roligt lade børnene deltage.

Der vil være tidtagning med chip, som skal sættes på snørebåndet, så kom i god tid, opfordrer arrangørerne. Inden løbet kan man også deltage i en fælles opvarmning. Der er mulighed for omklædning i Lystrup Idrætscenter.

Vand og frugt til alle deltagere fra Super Brugsen og Djurslands Bank. Præmier til hurtigste i hver klasse samt præmier til største forhåndstilmelde hold og skoleklasse. Der vil være mulighed for køb af forfriskninger m.m.

Ved tilmelding senest 26. maj er prisen 80 kroner for voksne og 40 kroner for børn. Pris ved eftertilmelding er 100 kroner for voksne og 60 kroner for børn.

Yderligere oplysninger kan findes her.

Publiceret 24 May 2018 06:00

SENESTE TV