Foto: Ritzau Scanpix / Lars Poulsen

Alle VM-kampe bliver vist på storskærm i Aarhus

På den nye havneplads mellem Dokk1 og Navitas i Aarhus vil sommerens VM-kampe blive vist på storskærm

Fodboldfest VM-slutrunden i fodbold kan følges på storskærm i Aarhus. Det er DR, der etablerer fanzone på Havnepladsen mellem Dokk1 og Navitas, oplyser Kultur og Borgerservice i Aarhus kommune i en pressemeddelelse.

Vi ser frem til at skabe en stor fest for hele Danmark med udgangspunkt i Aarhus

”VM i fodbold er en kæmpe begivenhed der samler hele verden, og jeg glæder mig til, at Aarhus bliver en del af festen. Sport samler mennesker i fællesskaber og giver begejstring. Den nye havneplads er en oplagt ramme for en stor fodboldfest, hvor vi kan juble sammen med det danske landshold og de mange andre deltagende nationer. Aarhus har et engageret fodboldpublikum, som nok skal skabe en stemning, der kan mærkes hjemme i de danske stuer,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, i pressemeddelelsen.

VM-fest med aktiviteter

VM i fodbold er en fest, og DR fortsætter traditionen med at invitere danskerne til fodboldfest. Ikke kun på tv, radio og web, men også ude i virkeligheden. På havnen i Aarhus arrangerer DR storskærmsvisning og fodboldhygge. Her kan man se alle VMs kampe sammen med familie, venner og glade mennesker. Og her vil der også være flere sjove aktiviteter for hele familien mellem kampene, oplyses det i pressemeddelelsen.

”Intet er bedre til at bringe danskerne sammen end de helt store sportsbegivenheder. Og med et VM med dansk deltagelse bliver det ikke større. Vi ser frem til at skabe en stor fest for hele Danmark med udgangspunkt i Aarhus. Samtidig er VM også en god lejlighed til at gøre os alle sammen klogere på både værtslandet Rusland og de øvrige nationer," siger Anders Kern Boje, Underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten.

VM i fodbold 2018 løber af stablen fra 14. juni til den 15. juli i Rusland og på Havnepladsen i Aarhus. Der er lagt op til en særlig festdag den 22. juni. Hvor den verdensomspændende kapsejlads Volvo Ocean Race lægger vejen forbi Havnepladsen. Her vil man fra nærmeste hold kunne se de spektakulære både runde en bøje ud for Dokk1.

”Aarhus er en attraktiv eventby. Når to så spændende begivenheder afvikles på samme tid og sted er der lagt op til et brag af en fest. Jeg håber, at mange vil tage del i en de helt store eventdage i Aarhus,” siger Rabih Azad-Ahmad i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 15 May 2018 13:00

SENESTE TV