Kort: Dansk Atletik Forbund

Interaktivt kort: Sådan påvirker Royal Run trafikken

I forbindelse med Royal Run mandag 21. maj vil der være trafikale ændringer i Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Om en uge bliver Aarhus forvandlet til en vaskeægte festby, når der afholdes Royal Run i Aarhus' centrum i forbindelse med kronprins Frederiks fødsesldag. Men med den store festlige begivenhed kommer også en række trafikale udfordringer. Det beskriver Dansk Atletik Forbund, som er med til at arrangere Royal Run, i en pressemeddelelse.

På dagen vil der være flere trafikale ændringer, som kommer til at påvirke alle i Aarhus centrum.

På det interaktive kort herunder kan du se, hvilke strækninger der bliver påvirket af løbet.

Royal Run er et landsdækkende løb i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag. Alle har mulighed for at løbe eller gå med i en af landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Kronprinsen begynder sin dag med "One mile" (1,609 kilometer) i de fire første byer og afrunder festen med at løbe 10 kilometer i København/Frederiksberg.

Foreløbig er mere end 60.000 tilmeldt Royal Run på landsplan. I Aarhus har mere end 11.000 personer valgt at løbe sammen med kronprinsen.

Royal Run i Aarhus arrangeres lokalt af Aarhus 1900 AM og Aarhus Kommune.

jwh

Trafik-hotline Royal Run Aarhus

Har du spørgsmål til de ændrede trafikale forhold i Aarhus i forbindelse med Royal Run, kan du ringe på 53 78 78 38 fra mandag til fredag klokken 9-14. I weekenden 19.-20. maj vil telefonen være åben klokken 9-16 og på løbsdagen 21. maj klokken 8-14. Det oplyser Dansk Atletik Forbund i pressemeddelelsen.

Publiceret 14 May 2018 17:55

SENESTE TV