Gürkan Gursoy til venstre og Burak Morali til højre. De brænder for deres nye cocktailbar langt ind i deres hjerter.

Gürkan Gursoy til venstre og Burak Morali til højre. De brænder for deres nye cocktailbar langt ind i deres hjerter. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

The Hideout Cocktailbar: Ny cocktailbar er åbnet ved åen

Ledelsen af selve baren i Restaurant Clemens Gastro & Bar er blevet overtaget og lavet om af et par ambitiøse herrer og hedder nu The Hideout Cocktailbar

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

Han er en af Danmarks bedste bartendere og blev ved DM sidste år nummer tre.

Burak Morali har netop fået driftsansvaret sammen med kammeraten Gürkan Gursoy for baren, der er en del af Restaurant Clemens Castro & Bar. De har valgt at kalde den The Hideout Cocktailbar, og den er blevet til i et driftssamarbejde med Restaurant Clemens Gastro & Bar, der er indehaver af både restaurant og bar, hvor baren ligger i stueetagen og kælderen af restauranten.

"Det startede egentlig lidt i sjov for et par måneder siden, men så blev det alvor," siger 33-årige Burak Morali, der tidligere har været barchef på Fidels og Castenskiold.

Ikke for teenagere

For Burak Morali og Gürkan Gursoy er det vigtigt, at The Hideout Cocktailbar er et sted, hvor folk både kan hygge sig i de sorte lædermøbler, men også kan danse og høre musik.

"Det her er et eksklusivt sted, hvor man skal være 23 år for at komme ind, vi har ikke lyst til, at det skal være et sted for unge teenagere, med mindre de er over 18 og følges med deres forældre. Vi vil gerne give vores gæster en god oplevelse, og at de tager herfra med et smil," siger Gürkan Gursoy.

En drøm

De to herrer har kendt hinanden i en årrække og har haft det som en stor drøm at stå for en bar. De har også forsøgt sig flere gange i Aarhus uden held, men nu er det altså lykkes.

"Vi rejser tit sammen, og da vi var på Mallorca, var vi inde på en bar, hvor vi sagde til hinanden: 'Hvis vi bare havde sådan et sted, så ville det være fedt.' Det har vi fået nu. Vi synes, der manglede noget som det her i Aarhus, når vi selv har været ude. Der har ikke været noget sted, hvor man både kan få gode cocktails, hygge og dans," siger Gürkan Gursoy.

De to kammerater har altså fået deres drøm omfyldt ved at være samarbejde med Restaurant Clemens Gastro & Bar.

For at skabe en god stemning for gæsterne, er der altid en fra personalet, der går rundt blandt bordene for at sikre sig, at alle har det godt og hygger sig.

"Vi har fokus på at give en god service. Vi brænder virkelig for det her langt ind i vores hjerter," lyder det fra de to.

The Hideout Cocktailbar

    Hver torsdag er der salsa med Cubanisimo

    Der er DJ på - Christoffer Thielke 'Stuf' og Kenan Jensen

    Man kan også få drinks fra The Hideout Cocktailbar, hvis man spiser mad i Restaurant Clemens Gastro & Bar.

    Burak Morali har selv opfundet flere af cocktailsene på barkortet, og han laver naturligvis også sin drink, der gav ham bronze til DM

Publiceret 12 May 2018 11:45

SENESTE TV