Annette Lybker modtog blomster og penge som Årets Sundhedsambassadør 2018.

Annette Lybker modtog blomster og penge som Årets Sundhedsambassadør 2018. Pressefoto

Annette får sine kolleger op af stolen

Medarbejder hyldes for at gøre kollegerne sunde

Fredag morgen var medarbejderne i airteam i Viby samlet til fælles morgenmad og morgenmøde. Mødet blev afbrudt af en sundhedskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, der fortalte, de havde en helt særlig kollega, der er blevet kåret som Årets Sundhedsambassadør 2018. Det oplyser Dansk Firmaidrætsforbund i en pressemeddelelse.

Alle vendte sig om og kiggede på Annette Lybker, der sad bagerst i lokalet. Det er nemlig hende, der hver formiddag sørger for, at kollegerne får pulsen op med fem minutters gymnastik for fuld musik.

"Er det virkelig rigtigt? Er det mig, I mener? 1000 tak til alle jer, der har stemt på mig," lød det fra Annette Lybker, der foruden æren også fik en check på 15.000 kroner.

Årets Sundhedsambassadør har allerede planer om, at pengene skal bruges til aktiviteter til årets sommerfest.

Virksomheden airteam indgik i efteråret 2017 en samarbejde med SEB Pension om at skabe en sundere arbejdsplads. I den forbindelse afholdt Dansk Firmaidrætsforbund en sundhedsambassadøruddannelse for medarbejderne, som blev startskuddet til Annettes pausegymnastik.

"Hvis der er nogen, der har fortjent det, så er det dig. Noget af det, som du er med til her, er at skabe arbejdsglæde - og du sørger for, at dine kolleger kommer op i gear. Det, du gør, skaber større trivsel og giver os overskud. Det kan vi især se på vores undersøgelser af medarbejdertilfredsheden. Dine aktiviteter hjælper og gør en forskel. Du gør et kæmpe stykke arbejde, og det skal du have rigtig mange tak for", siger airteams vicedirektør Benny Holm Kristensen.

jr

Publiceret 11 May 2018 11:28

SENESTE TV