Arkivfoto: vildmedfoto.dk

Helmig-amok: Festugekoncert udsolgt på ingen tid

Det tog få timer, og så var alle billetter til Thomas Helmigs festuge-koncert udsolgt. Det oplyser Aarhus Festuge

Billetterne til Thomas Helmigs tyvstartkoncert af denne års Aarhus Festuge blev i dag sat til salg. Men det tog ikke lang tid, før er ikke var flere tilbage. Få timer efter, billetter var sat til salg, blev der nemlig meldt udsolgt, oplyser Aarhus Festuge i dag på sin hjemmeside.

Dermed bliver det foran en udsolgt koncertplads, at Thomas Helmig torsdag 30. august går på scenen til den uoficielle åbning af festugen, og det vækker begejstring hos Aarhus Festuges ledelse.

"Vi er naturligvis begejstrede for at kunne melde udsolgt, og vi glæder os til at tage forskud på Festugen med så mange gæster samlet til koncerten. Det er i sandhed i godt selskab, og den bedst tænkelige måde at komme i den rette stemning til 10 dage med brobygning og kulturoplevelser," siger festugens direktør, Rikke Øxner, til Aarhus Festuges hjemmeside.

Ved dagens billetsalg var det kun muligt at købe fire billetter ad gangen. Det maksantal var ifølge Aarhus Festuge blevet sat for at undgå, at folk eller virksomheder kunne spekulere i en udsolgt koncert. Der er oprettet venteliste til de uheldige Helmig-fans, som ikke nåede at sikre sig en billet.

Aarhus Festuge finder sted fra 31. august til 9. september og åbnes officielt dagen efter den udsolgte koncert med en galla-åbning i Musikhuset Aarhus.

jwh

Publiceret 02 May 2018 14:30