Årets børne MGP-vinder Mille Liendgaard kiggede forbi forårskoncerten i Egå og gav et nummer.

Årets børne MGP-vinder Mille Liendgaard kiggede forbi forårskoncerten i Egå og gav et nummer.

MGP-Mille overraskede til forårskoncert i Egå

Den nykårede vinder af børne-MGP var forbi lokalgymnasiet

Af
Kim S. Andersen

Hvert år samles alle musikhold på Egaa Gymnasium for at lave en stor forårskoncert med en stribe af festlige indslag under et fælles tema.

I år var temaet 'Bag skærmen', og eleverne havde kastet sig ud i diverse numre fra film og tv.

LÆS OGSÅ: Mille fra Risskov vinder MGP

Lige fra musikken fra yndlingstegnefilm og serier til årets vindersang fra børne-MGP, hvor vinderen Mille Liendgaard pludselig dukkede op under stor jubel fra publikum i den helt fyldte hal.

Årets MGP-vinder er lillesøster til én af musikeleverne, der havde fået ideen til denne særlige overraskelse.

Alle gymnasiets musikhold var på scenen til årets forårskoncert.

Alle gymnasiets musikhold var på scenen til årets forårskoncert.

Skøre indslag

Skolens 3g-musikelever var traditionen tro værter for hele showet, som de styrede kreativt, som om de sad i sofaen foran skærmen, mens hele koncerten udspillede sig - og de stod desuden for skøre musikalske indslag mellem numrene såsom 'Wii'-temaet battle med temaet fra Matador og nummeret 'Smelly Cat' fra den populære amerikanske tv-serie 'Friends'.

LÆS OGSÅ: Egå-kor dyster om 250.000 kroner

"Det er en stor fornøjelse at se kulminationen på det, som eleverne har forberedt gennem så lang tid, og en helt særlig oplevelse at være til stede under koncerten og mærke den positive stemning. Alle i publikum bakker op om de optrædende, der får store bifald og masser af positive tilråb. Især de optrædende elever ved jo godt, hvad der er på spil, når man - måske for første gang - skal optræde for et meget stort publikum, så derfor er det vigtigt, at alle bakker hinanden positivt op," siger musiklærer Birgitte Næslund Madsen.

Publiceret 24 April 2018 16:30

SENESTE TV