Forårsbebuder:

Den Uendelige Bro er samlet og klar til brug og bryllupper

Den populære bro har været pakket væk i flere måneder

Aarhus Kommune har netop lagt sidste bræt på Den Uendelige Bro for foden af Varna Palæet.

Dermed er den 190 meter lange bro åben for de mange besøgende, der vil ud og opleve det smukke panorama-udsyn ved Varna Strand, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

”Det er et glædeligt gensyn, at Den Uendelige Bro nu står klar til at modtage besøgende hele sommeren. Sidste år var den et stort tilløbsstykke for både aarhusianere og turister. Den er med til at trække folk ud i naturen og give dem en særlig oplevelse,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (RV).

LÆS OGSÅ: Cecilia fik sin Frederik ved indvielsen af Den Uendelige Bro

I år vil Den Uendelige Bro danne ramme om én helt særlig dag for aarhusianske par. Den 25. august kan par sige ja til hinanden på broen, når giftefogeden rykker med ud til de smukke omgivelser.

”Sidste sommer havde jeg selv fornøjelsen af at vie et par på Den Uendelige Bro. Det var en smuk oplevelse. I år giver vi flere par chancen for at erklære sin kærlighed til hinanden i de romantiske rammer ved Den Uendelige Bro,” siger Rabih Azad-Ahmad.

dp

Rådmand Rabih Azad-Ahmad vier et par ved Den Uendelige Bro. Pressefoto

Rådmand Rabih Azad-Ahmad vier et par ved Den Uendelige Bro. Pressefoto

Fakta:

Den Uendelige Bro, som de aarhusianske arkitekter Johan Gjøde og Niels Povlsgaard står bag, var en del af ARoS' kunstudstilling Sculpture by the Sea i 2015.

Her faldt aarhusianerne pladask for den smukke, uendelige bro og forlangte at få broen tilbage.

Det resulterede i, at Aarhus Kommune i 2017 besluttede at gøre Den Uendelige Bro permanent. Nu bliver broen sat op hvert forår og bliver pakket ned hvert efterår.

Publiceret 20 April 2018 13:20

SENESTE TV