Lidl har fået tilladelse til at bygge nyt hovedkontor på 11.000 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik ved Godsbanen i Aarhus K.

Lidl har fået tilladelse til at bygge nyt hovedkontor på 11.000 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik ved Godsbanen i Aarhus K.

Lidl får grønt lys til at købe stor byggegrund på Godsbanen

Byrådet har godkendt, at Lidl kan købe grund til nyt hovedkontor

Lidls planer om et nyt, stort hovedkontor midt i Aarhus rykkede onsdag et skridt nærmere. Aarhus Byråd behandlede indstillingen fra Magistraten og gav grønt lys til, at Lidl kan købe en byggegrund i den nye bydel, Aarhus K.

Det oplyser den tyske supermarkedkæde i en pressemeddelelse.

”Vi er utrolig glade for, at byrådet i Aarhus har givet os mulighed for at bygge på Godsbanen. Vi glæder os til for alvor at komme i gang med at planlægge byggeriet, der skal danne ramme om vores fortsatte vækst her i Danmark,” siger administrerende direktør i Lidl, Dirk Fust.

Lidl ser store muligheder i den nye bydel og er allerede nu i dialog med nogle af de kommende naboer.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Supermarkedkæde vil bygge kæmpe hovedkontor ved Godsbanen

”Godsbanen handler om idéudvikling, innovation og kreativitet – og her ser vi fantastiske muligheder for at lave projekter i fællesskab med vores nye naboer. Vi er allerede i dialog med flere aktører på Godsbanen og har lagt vores første fælles møde i kalenderen,” forklarer Dirk Fust.

Efter planen vil supermarkedkæden flytte ind i det nye hovedkontor i 2021, som vil være arbejdssted for 250-300 medarbejdere fra cirka 25 forskellige lande. Byggeriet af det nye hovedkontor vil efter planerne ligge på hjørnet af Carl Blochs Gade og Søren Frichs vej.

Før byggeriet kan starte, skal der udarbejdes en lokalplan for området, og derefter begynder selve byggeriet.

dp

Publiceret 19 April 2018 06:37

SENESTE TV