Jan Jønck kører endnu en sæson i British GT Championship. Fotocollage

Jan Jønck kører endnu en sæson i British GT Championship. Fotocollage

Skødstrup-kører klar til engelsk sæsonstart

Jan Jønck sæsonstarter på Oulton Park med nyt hold i British GT Championship

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Jan Jønck fra Skødstrup, der i 2017 vandt GT4-løbet på Brands Hatch i en Aston Martin, er skiftet til Academy Motorsport, hvor han igen i år skal køre i en Aston Martin i British GT Championship. Jønck skal i år have Tom Wood som teammate.

LÆS OGSÅ: I Magnussens hjulspor

Det lokale motorsportstalent har for et par uger siden været en tur i Portimao i Portugal for at teste og finpudse formen før sæsonstarten. Testen, som var en eksklusiv Aston Martin-test, gik rigtig godt. Academy Motorsport havde tre biler med til testen, og der var mange andre Aston Martin-hold til stede ved testen. Jan Jønck var hver dag den hurtigste af de tilstedeværende GT4-kørere, så derfor er der grund til at være optimist.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og komme i bilen igen. Sidste år fik jeg vist, at jeg er med helt fremme i GT-biler, hvilket jeg selvfølgelig i år vil prøve at bygge videre på. Feltet ser ud til at blive et af de hårdeste længe, og med introduktionen af nye mærker i GT4-klassen er der lagt op til et brag af en sæson. Dog er målet stadig klart, vi skal kæmpe med om podiet,” siger den unge racer-kører i en pressemeddelelse.

Sæsonstarten i British GT Championship foregår på Oulton Park-banen fra 31. marts til 2. april.

31. marts er der træning klokken 10:30 og 13.10, mens der er tidtagning klokken 15.20.

2. april er der race klokken 12.10

Der vil være live videofeed fra løbene her

Livetiming kan ses her

Publiceret 27 March 2018 08:00

SENESTE TV