’Talehuset - En AGF-podcast’ kan høres i iTunes, på Soundcloud, hos dk4 og på aarhus.lokalavisen.dk.

’Talehuset - En AGF-podcast’ kan høres i iTunes, på Soundcloud, hos dk4 og på aarhus.lokalavisen.dk.

NYHED:

'Talehuset - en AGF-podcast' er ude nu

Lokalavisen Aarhus har netop lanceret ’Talehuset - En AGF-podcast’. Første afsnit handler om et nyt stadion

Af
Jonas Wrede Hansen

Som noget helt nyt er Lokalavisen Aarhus sprunget ud i podcast-genren. Det sker i første omgang med en podcast, der handler om AGF.

I samarbejde med dk4 vil Lokalavisen Aarhus hver uge udgive et nyt afsnit i podcasten, som tager udgangspunkt i et emne omkring AGF.

Podcasten har fået navnet 'Talehuset - En AGF-podcast' og kan findes i Podcast-app'en på iPhones, i iTunes, på Soundcloud og hos dk4.

Inden længe kan du også finde den på her på sitet.

Podcasten har også fået sin helt egen Twitter-profil med navnet 'Talehuset'. Her er du velkommen til at komme med ris, ros og gode forslag til emner, vi bør behandle.

Skal AGF have nyt stadion?

Det er journalisterne Danni Paulsen og Jonas Wrede Hansen fra Lokalavisen Aarhus, som på skift er vært.

I hvert afsnit vil værterne sammen med kompetente og relevante gæster dykke ned i et bestemt AGF-emne og forsøge at brede det ud, så de selv og lytterne bliver klogere på, hvad der sker i og omkring en af Danmarks største fodboldklubber. Derudover håber Talehuset også på at kunne levere indsigtsfulde portrætinterviews med nogle af de mange markante og interessante mennesker i eller uden for klubben.

Første afsnit er netop udgivet, og her rundes udsigterne til et nyt fodboldstadion i Aarhus. Kommunen har bestilt en analyse af mulighederne, men hvad er problemet med det nuværende egentlig, og hvad vil man have i stedet? Og hvor mange – hvis nogen - penge skal kommunen poste i det?

I studiet har Danni Paulsen besøg af Torben Mikkelsen, formand for Fan Trust Aarhus, Hans Skou, byrådsmedlem for Venstre, og Niels Lyhne, der er formand for Stavtrup IF.

Sidstnævnte mener, at kommunen er lidt for glad for at åbne for pengekassen, når AGF klager, mens trængende sportsforeninger har svært ved at trænge igennem.

Foruden stadionsnakken kan du også stifte bekendtskab med to faste segmenter: En nostalgi-bid, vi kalder 'En tur ned ad Stadion Allé' og en omgang 'Prøliåhørher' med fun facts om AGF.

Du kan følge og lytte til Talehuset følgende steder:

I iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/talehuset-en-agf-podcast

I Soundcloud, der kan tilgås som app og via browser: https://soundcloud.com/talehuset

Og husk at abonnere på podcasten, hvis du vil have besked, når det nyeste afsnit er klar.

Du kan også høre den her:

Tre gæster var i studiet til første optagelse af Talehuset.

Tre gæster var i studiet til første optagelse af Talehuset.

Små udpluk:

Chefredaktør for Politikens Lokalaviser og mangeårig AGF-fan står bag ugens AGF-anekdote i det faste indslag 'En tur ned ad Stadion Allé'.

Om Talehuset:

- Podcasten udgiver emnebaserede afsnit hver uge med relevante gæster.

- Afsnittenes længde kan svinge fra 30 minutter til to timer alt afhængig af emne.

- Hvert afsnit indeholder de faste indslag 'En tur ned ad Stadion Allé', en nostalgi-bid med en anekdote, og 'Prøliåhørher' med fun facts.

- Talehuset vil gerne have stemmerne uden for klubben i tale også - ikke mindst dem, det hele handler om: fansene. Derfor håber vi på et godt samarbejde med blandt andet agffan.dk, morethanaclub.dk, Fan Trust Aarhus, AGF Fanclub m.fl..

Publiceret 17 February 2018 08:30

SENESTE TV