Brud på kraniet:

Leon Andreasen overfaldet og slået bevidstløs

Den tidligere AGF-spiller blev udsat for et voldsomt overfald i Hannover

Natten til søndag i sidste weekend, blev den tidligere publikumsyndling i AGF Leon Andreasen overfaldet i Hannover.
Det skriver den tyske avis Bild.
Den 34-årige aarhusianer er bosiddende i den tyske by, hvor han senest spillede fodbold for Hannover 96.
Ifølge avisen blev Andreasen slået ned i centrum af byen ved 02-tiden, hvor han passerede et skænderi mellem en kvinde og en gruppe mænd.
LÆS OGSÅ: Børneporno live fra Israel: Mand fra Aarhus betalte for voldtægt af fireårig pige
Da han involverede sig i situationen, blev han angiveligt pludselig slået ned bagfra, hvorefter han blødende og bevidstløs faldt til jorden.
På hospitalet fik han syet sit sår og blev sendt hjem, men her blev han ramt af en voldsom hovedpine.
Da han kom tilbage til hospitalet for at få en ny undersøgelse, stod det klart, at han havde pådraget sig et kraniebrud.
Leon Andreasen bekræfter forløbet overfor Bild, men vil ikke kommentere sagen yderligere.
dp

Publiceret 12 January 2018 20:27

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.