Kendt street food og madmarked er gået konkurs

Kødbyens Mad & Marked er gået konkurs

Af
Af Jan L. Pedersen AARHUS UPDATE

De aktiviteter, som er planlagt i Aarhus, fortsætter. Lige nu er fremtiden uvis, men man regner med at fortsætte i en eller anden form i Aarhus. Det er Kødbyens Mad & Marked, som konkursen drejer sig om. 
SE VIDEO: Aarhus Street Food indvier gigantisk æbleskivepande
De var de første spillere på det aarhusianske Street Food marked. Siden er der kommet flere permanente til.
 

Boderne fortsætter hos Jul i Friheden

Tivoli Friheden holder Jul i Friheden, og her står Kødbyens Mad & Marked for boderne. De er en ubetinget succes, og niveauet på maden er højt i år. Boderne fortsætter, blot i samarbejde med Tivoli Friheden. Det er 13 boder, ud af 44 boder, som Kødbyens Mad & Marked har haft med.
LÆS OGSÅ: TacoTaco - ny mexicansk restaurant ved åen i Aarhus
De er selvstændige, og de fortsætter deres samarbejde med Friheden, så Kødbyens Mad & Marked konkurs får ingen indflydelse på det store julemarked i Friheden. Der er måske fremtidige projekter, som kan blive berørt af konkursen.

Ikke som de andre

Noget af det, Kødbyens Mad & Marked formåede, var, at få mad i foodtrucks, boder og hvad de ellers havde til rådighed. På den måde var de mere autentiske i deres tilgang til Street Food. Her er ikke de store køkkener og opvarmede lokaler, og konceptet har altid været enkelt, spændende og god mad.

Økonomiske problemer gennem længere periode

Kødbyens Mad & Marked har gennem en længere periode haft økonomiske problemer. Man har blandt andet forsøgt sig med en redningsplan i efteråret, som har bestået af en intensiv undersøgelse af mulighederne for at få stillet ny kapital til rådighed. Tiltagene har ikke virket og Kødbyens Mad & Marked har derfor begæret sig konkurs.
Det store økonomiske underskud skyldes ifølge ledelsen en vejrmæssigt udfordrende sommer, som mange i branchen har lidt under, men også at Kødbyens Mad & Marked i 2017 desværre har oplevet en række tabsgivende aktiviteter der ikke var mulige at forudse.

Kraftig vækst i aktiviteterne

Kødbyens Mad & Marked blev stiftet i 2015 og var oprindeligt et sæsonbaseret weekendmarked på Flæsketorvet i København. Kødbyens Mad & Marked udviklede sig hurtigt til også at håndtere catering- og event- samarbejder landet over.
Ledelsen i Kødbyens Mad & Marked vil gerne takke til alle medarbejdere, gæster, samarbejdspartnere og leverandører for opbakning og tre år med madglæde og samvær. De meddeler ligeledes at alle Kødbyens Mad og Markeds aktiviteter er stoppet fra og med konkursens indtræden, dog er der fundet en løsning omkring fortsat drift af Jul i Tivoli Friheden samt Julemarkedet i WestMarket

Publiceret 14 December 2017 19:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV