Foto: Danni Paulsen

Foto: Danni Paulsen

Salling donerer 25 millioner kroner til nyt projekt i Gellerup

Salling Fondene donerer 25 millioner kroner til nyt bevægelseshus, som Aarhus Kommune bygger i Gellerup

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Salling Fondene og Aarhus Kommune havde i dag indkaldt til et pressemøde i Århus Klatreklub, hvor der var lagt op til en spændende nyhed.
Ved pressemødet afslørede Karin Salling, at Salling Fondene har valgt at donere 25 millioner kroner til et nyt, stort bevægelseshus i Gellerup.  
"Alle har godt af at bevæge sig. Vi støtter et hus, som skal inspirere til bevægelse på en helt ny måde. Det er forhåbentlig noget, der giver endnu mere lyst til at komme i gang med at røre sig. Det er vigtigt, at vi engagerer børn og unge," lød det fra Karin Salling, næstformand i Salling Fondene, ved pressemødet. 
Den store donation glæder naturligvis Aarhus Kommune, som var repræsenteret ved Rabih Azad-Ahmad, (R), rådmand for Kultur og Borgerservice. 
"Det er luksus at være rådmand i en by med en så gavmild fond. Sallingfondene har løftet vores by mange gange og gjort livet lettere for borgerne. Nu sker det igen. Tak for den utrolig flotte ," lød det blandt andet fra rådmanden, der samtidig løftede sløret for, hvad det nye bevægelseshus skal bruges til. 
Der vil være parkour gøgl, dans, cirkus og fodbold. Det bliver et hus, der summer af liv syv dage om ugen," fortsatte Rabih Azad-Ahmad.
Rådmanden forventer, at huset vil have besøg af 400 til 500 mennesker dagligt, og så vil Cirkus tværs, Århus Klatreklub, ACFC og Gøglerskolen have sin daglige gang i huset kom det frem på pressemødet. 
Se hele pressemødet i videoen nedenunder: 

Publiceret 11 December 2017 15:00