Kulturrådmand er klar til ny post:

"Måske prioriterer Venstre ikke infrastrukturen så meget"

Rabih Azah-Ahmad fra Radikale Venstre kan ende med at skulle have ny rådmandspost

"Jeg er klar."
Budskabet var ikke til at tage fejl af, da Lokalavisen Aarhus fangede Radikal Venstres Rabih Azah-Ahmad, der stadigvæk er rådmand for Kultur og Borgerservice.
Det er dog ikke sikkert, at han kan blive ved med det, for onsdag eftermiddag afslørede Venstre, at man sagtens kunne finde på at tage den rådmandspost frem for Teknik og Miljø, som alle forventer, at Venstre tager.
Den udmelding tager RV-profilen dog med ophøjet ro.
"Det har aldrig gået så godt for kulturen som de seneste fire år, hvor jeg har siddet som rådmand, så jeg kan godt forstå, hvis den post er attraktiv," siger Rabih Azah-Ahmad og fortsætter:
"Vi er sådan set klar til at vælge, så snart Venstre har fundet ud af, hvad de vil. Vi er klar til at tage den rådmandspost, der er, for der er masser at tage fat i, uanset hvilken rådmandspost det bliver. Får vi igen Kultur og Borgerservice, så skal vi uden tvivl arbejde videre med at kapitalisere på effekterne af kulturåret, men efter vores opfattelse er der en række ting, der skal tages hånd om på de andre magistratsområder."
LÆS OGSÅ: Top 10: Her er valgets største stemmeslugere
Han fortæller, at han har været meget glad for rådmandsposten, og at han gerne fortsætter, men at Venstre kunne finde på at tage den overrasker ham ikke synderligt.
"Nej, men de har profileret sig meget på infrastruktur. Det har været deres højest prioriterede emne, men det kan da godt ske, at de ikke prioriterer det så meget alligevel."
Men tager de Kultur og Borgerservice, så tager du vel Teknik og Miljø?
"Det kan jeg ikke udtale mig om endnu, men så snart de har peget på deres post, så er jeg klar til selv at pege."

Publiceret 22 November 2017 20:10

SENESTE TV