Pinot:

Ny vinbutik i Aarhus C

Fire aarhusianske vinentusiaster åbner vin- og spiritusforretning med flasker, de selv kan stå inde for

Aarhus har fået en ny butik med vin og spiritus. Den ligger på hjørnet af Vestergade og Frue Kirkeplads, hvor fire erfarne vinentusiaster byder på flasker fra hele verden og i alle prisklasser.
”Vi kender branchen og kan se, at der mangler et sted i Aarhus, hvor man kan dyrke sin interesse for vin og spiritus i moderne, hyggelige rammer. Vi får en fuld kælder til smagninger, kurser og andre arrangementer. Vores gæster kan gå på opdagelse i en gammel bankboks, og ikke mindst så har vi et bredt sortiment. Modsat kædeforretningerne er vi ikke bundet til bestemte producenter. Vi udvælger selv de varer, vi kan stå inde for, så der vil løbende være spændende nyheder på hylderne,” siger Anders Søgaard, der ligesom de andre indehavere har en fortid som vinhandler i Guldsmedgade i Aarhus.
LÆS OGSÅ: Ny restaurant med moderne klassisk smørrebrød
Den nye vinbutik er lige åbnet og bliver udvidet med en vinbar i lokalerne, der er på 250 kvadratmeter.
”Mange forbinder vin med snobberi, mørke træpaneler og støv på flaskerne. Hos os er det kun de gamle Bordeaux'er, der er støvede. Vi møder vores gæster i øjenhøjde, uanset om man er ung eller ældre, nørdet vinkender eller bare skal have et glas i baren, en gavekurv eller en flaske med hjem til aftensmaden,” siger Lars Boye.
jr
 

Publiceret 14 November 2017 09:00

SENESTE TV