Alternativet opfordrer partierne til fælles nedtagning af valgplakater

I en fælles mail til alle partierne i kommunalvalgkampen i Aarhus opfordrer Alternativet til, at man finder en dag til fælles nedtagning af kommunens valgplakater

Det er nok de færreste, der ikke har opdaget, at der for tiden hænger valgplakater i nærmest alle lygtepæle. Valgkampen om pladserne i byrådet er i fuld gang, men når det er afgjort 21. november, er et tid til at tage de mange plakater ned igen. 
LÆS OGSÅ: Bundsgaards valgplakat afsløret i XXXL-størrelse
Hos Alternativet Aarhus har man i dag sendt en mail rundt til alle partierne med en opfordring til, at partierne sammen finder en dag, hvor plakaterne kan blive taget ned igen. 
"I forbindelse med nedtagning af valgplakater efter valget den 21. november, synes vi her i Alternativet, at det ville give god mening, at tage et fælles ansvar og dermed tage plakaterne ned sammen," lyder det indledningsvis i mailen, som også er blevet sendt til pressen. 
LÆS OGSÅ: Tattoo-præst vil i byrådet
"Eksempelvis kunne en fælles løsning være, at inddele Aarhus Kommune i områder, hvor hvert parti så får ansvaret for et eller flere områder. Dette kunne foregå søndag d. 26. november. På den måde kan vi gøre plakatnedtagningen nemmere, samt mere effektiv - da én person i én lygtepæl ikke kun tager én valgplakat ned. Samtidig kan vi vise samarbejde og tage valgplakaterne ned hurtig, og dermed også gøre borgerne glade," fortsætter Alternativet i mailen, hvor det også lige bliver pointeret, at forslaget vil gavne miljøet. 
 

Publiceret 14 November 2017 14:45

SENESTE TV