Politirapporten:

Bil lugtede af hash

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Søndag klokken 12.39 stoppede en patrulje en 28-årig mand i bil på Stenkildevej i Viby syd for Aarhus.
Bilen lugtede af hash, og betjentene fandt da også skunk i bilens midterkonsol. Den 28-årige blev derfor sigtet for narkokørsel.
Ved nærmere undersøgelse viste det sig desuden, at han var frakendt sit kørekort, og at nummerpladerne på bilen hørte til en anden bil.
Sigtelsen blev derfor udvidet til at omfatte kørsel i frakendelsesperioden og manglende registrering af bilen.
Den 28-årige erkendte alle tre forhold.
 

Døgnet i øvrigt

Færdsel
Der skete et færdselsuheld søndag kl. 16.53 i krydset ved Fuglsangs Allé og Fuglebakkevej i Aarhus V. En 32-årig kvindelig bilist overså sin ubetingede vigepligt og stødte sammen med en 31-årig mandlig bilist. Ingen af de to kom umiddelbart til skade ved uheldet. 
Der skete et færdselsuheld søndag kl. 17.28 på Hobrovej i Randers NV. En 23-årig mand forklarede, at han trak ud på vejen efter at have holdt stille i sin bil, hvorefter han blev ramt af en bil bagfra. Den 23-årige havde smerter efter sammenstødet, men var heldigvis ikke kommet alvorligt til skade. 
Der skete et færdselsuheld søndag kl. 20.25 i krydset ved Grenåvej og Asylvej i Aarhus. En 61-årig kvinde var kørende ad Grenåvej i bil, da hun foretog et vognskift og ramte en 55-årig kvindelig bilist. Ingen af de to kom umiddelbart til skade ved uheldet. 
Der skete et færdselsuheld søndag kl. 20.51 i krydset ved Æbeløvej og Skjoldhøjvej i True ved Tilst. En bus og en personbil var stødt sammen. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved uheldet.
dp
 

Publiceret 13 November 2017 11:36

SENESTE TV