Alternativet på planteoffensiv

Alternativets kandidater plantede blomster i byens huller og sprækker

Lørdag var byrådskandidater fra Alternativet i Aarhus på gaden med en happening, hvor der blev plantet blomster, buske og små træer i huller og sprækker rundt om i Aarhus.
Det skete blandt andet for at gøre opmærksom på, at Alternativet går til valg på en mere grøn og bæredygtig verden, og at man vil kæmpefor flere grønne åndehuller, mere biodiversitet, vild natur og byforgrønning, skriver Alternativet i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: SF'ere vil have natbusser i hverdagene: Så de klædte sig ud som Harry Potter...
Til de forbipasserende blev der delt løg med hyacinter ud.
"Med vores lille happening vil vi gøre aarhusianerne opmærksomme på, at vi kan få en langt mere sund og grøn by. Der mangler grønne åndehuller både i byen og i oplandet. Med vores lille, søde event håber vi på, at borgerne også selv vil plante hele kommunen til med mere grønt," siger en af initiativtagerne Sander Jensen, der er byrådskandidat for Alternativet i Aarhus.
Ifølge Sander Jensen må gerne graves op igen og tages med hjem, hvis man promoverer budskabet på ens sociale medie-profiler.
"Man må gerne tage en plante med hjem, hvis man bare lige husker at tage et billede af den og lægge den på de sociale medier med #grønthåb. Så bliver vi glade," siger Sander Jensen.
dp

Sander Jensen, byrådskandidat

Sander Jensen, byrådskandidat

Publiceret 13 November 2017 06:36

SENESTE TV