45 narkosigtelser:

Politiet rykkede ind til rave-arrangement på populært Aarhus-spillested

Østjyllands Politi havde natten til lørdag fokus på narko i nattelivet

Østjyllands Politi havde gang i bødeblokken natten til lørdag, da ordensmagten var på besøg hos spillestedet Train i Toldbodgade, Aarhus C.
Ifølge politiet udførte man en 'målrettet, tryghedsskabende indsats i nattelivet', men indsatsen var særligt rettet mod netop Train, skriver politiet i en pressemeddelelse.
I tæt samarbejde med stedets personale blev der foretaget kontrol og visitation af et større antal gæster, og visitationerne medførte hele 45 sigtelser for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.
LÆS OGSÅ: 24-årig fulgt efter og røvet ved Bazar Vest
En enkelt gæst blev samtidig sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer, mens en gæst blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.
Fredag arrangerede Train en stor koncert med Carpark North, men den blev afholdt i Scandinavian Congress Center.
På spillestedet i Toldbodgade, hvor visitationen foregik, afholdt en ekstern arrangør ved navn Utopia derimod et elektronisk rave-arrangement, oplyser Train til Lokalavisen Aarhus.
Direktør for Train, Carsten V. Nielsen, hører først om resultatet af politiindsatsen, da Lokalavisen Aarhus ringer til ham.
"Vi kender den genre, miljøet og publikummerne og går derfor også i tæt samarbejde med politiet, når det er påkrævet. Vi vil ikke have stoffer ind på Train. Vores opgave er at sikre, at det er trygt for alle," siger direktøren.

Publiceret 11 November 2017 12:09

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV