Pause:

Kæmpe målmandsbrøler sikrer AGF-føring

FC Helsingørs målmand er gået til pause med røde ører

Efter de første 20 minutter af første halvleg så det ud til at blive endnu en af de dage.
En dag, hvor et hold, der ikke burde være det, var langt bedre end aarhusianerne.
Hjemmeholdet i fredagens kamp, oprykkerne fra FC Helsingør, der har tabt tre kampe i streg, var langt bedre end gæsterne og nettede allerede efter syv minutter, da et passivt AGF-forsvar på hælene så til, da Anders Holst sendte bolden i det lange målhjørne.
Helsingør havde alle chancer, og det tætteste AGF var på at score, var da Frederik Møller var tæt på at snitte bolden i eget mål med hovedet. Det på trods af, at cheftræner Glen Riddersholm stillede et meget offensivt hold.
Men pludselig, ud af det blå i det 20. minut, vendte kampbilledet.
En lang bold fra målmand Jovanovic blev opsnappet af Kasper Junker, som spillede Tobias Sana helt fri på højrekanten af feltet. Og svenskeren svigtede ikke, da han sikkert sparkede den ind langs nærmeste opstander.
Syv minutter senere skulle der for alvor måbes. Et ufarligt frispark på Helsingørs banehalvdel bliver taget hurtigt. Det er faktisk for langt, og målmanden skal bare hapse den, men han går fuldstændigt forkert af bolden, da den hopper ned foran og forbi ham, hvorefter Kasper Junker for frit mål kan prikke den ind til 1-2.
Anders Holst kunne have udlignet for hjemmeholdet efter 32. minutter, da han i en situation, der lignede målet til 1-0, hamrede bolden på AGF's stolpe fra kanten af feltet, men i stedet blev det AGF, der sikrede sig et formidabelt udgangspunkt til kampens 2. halvleg.
To minutter før pausefløjt var Kasper Junker på pletten igen. AGF-angriberen tog et formidabelt raid op ad højre langside, tog et træk ind i banen og tæskede læderet over i det lange hjørne til 1-3.
 
 

Publiceret 29 September 2017 18:45

SENESTE TV