Risskov Brynet er så småt ved at rejse sig i det tidligere industrikvarter.

Risskov Brynet er så småt ved at rejse sig i det tidligere industrikvarter.

Risskov Brynet skyder op:

161 lejligheder klar til indflytning

Nu flytter lejerne ind i anden etape af AP Pensions byggeri på Risskov Brynet

AP Pension har i den seneste tid været i fuld gang med at opføre Risskov Brynet, der kommer til at rumme 295 lejeboliger i forskellige størrelser. For nylig meddelte selskabet, at projektet udvides med yderligere 126 boliger, og samtidig er beboerne nu i fuld gang med at rykke ind i byggeriets anden etape på 161 lejligheder.
“Med boligerne i Risskov Brynet har vi skabt en række attraktive boliger for beboerne i Aarhus, og at dømme efter den store efterspørgsel, så har vi ramt rigtigt. Lejlighederne har forskellig størrelse, og de er indrettet, så de matcher både de enlige og børnefamiliernes behov. Jeg er stolt over, at vi med dette byggeri er med til at skabe nyt liv i et tidligere industrikvarter til glæde for områdets beboere, samtidig med at vi sikrer vores kunder et godt afkast,” siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme i en pressemeddelelse.

Delevenlige boliger

“For tiden er der stort pres på boligmarkedet blandt unge, hvor det gælder om at holde øjne og døre åbne. I den forbindelse kan det være en mulighed, at to slår sig sammen om en 3-værelses lejlighed i Risskov Brynet og deler huslejen, der i så fald vil ligge på 4.925 kroner til hver,” siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.
Risskov Brynets 1. etape på 134 lejligheder er fuldt udlejet og beboet. Risskov Brynet udvikles over de næste 2-3 år og forventes at blive hjem for op til 5.000 beboere. Ejendomsselskabet Domis er den anden store bygherre i kvarteret. I alt kan der på hele området bygges 129.000 kvm boliger og erhverv i op til 8 etager.

ksa

Publiceret 26 September 2017 17:00

SENESTE TV